Oban #2 Resultat

En efter en ramlade kvällens tävlande in på Landeryds range. Man såg hoppets låga i allas ögon medan rangebollarna flög både hit och dit. Dagen till ära hade vi en Oban-debutant, Anders Forslund, med i tävlingen. Vi hoppas få se dig fler gånger!

Dagens tävlingstyp var snörgolf. Varje tävlande fick hälften av sina slag i meter snöre och andra hälften som slag. Man fick använda sitt snöre för att magiskt flytta sin boll utan att det räknades. Bollar som var out kom in, bollar som låg i bunkern hamnade på green och, vilket oftast var fallet, missade puttar satt mitt i koppen!

Vädret kunde ha varit bättre, men det regnade inte så mycket och bara ibland, och det kunde ha varit ännu kallare… Det var dock ett glatt gäng som, medan mörkret lade sig över banan, samlades vid den lilla poängräkningsstugan vid 18:nde green för att få veta hur det egentligen hade gått.

Tydligen håller Jockes form från förra året i sig och han kunde ta hem en klar seger före Axel, Stefan och Jens. Längsta drive vann Kalle med sin nya Cobra (som Petter värmde upp på vårresan, så halva flaskan borde ju tillfalla honom…). Närmst hål vann Stefan, för andra gången i år. Det krävdes dock mätning med snöre, för att skilja Stefans och Petters boll åt.

Resultatet blev enligt följande:

  1. Jocke (66)
  2. Axel (72)
  3. Stefan (73)
  4. Jens (73)
  5. Anders (86)
  6. Kalle (86)
  7. Petter (97)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.