Obans årsmöte 2013

Den 20 februari var det så dags för Obans årsmöte, som traditionsenligt hölls på De Klomp under intagande av mat och öl. Vi var ett glatt gäng som avhandlade punkterna på dagordningen. Här nedan följer någon sorts redogörelse för vad som dryftades, men det är på intet sätt en komplett redogörelse.

Närvarande: Petter, Jocke, Stefan, Håkan, Kalle, Jens, Johan W, Johan N och Henric

  • Vi var alla överens om att 2012 varit en lyckad säsong. Håkan skulle fundera lite kring regelverket då vi varje säsong ändrat något i upplägget, men alla var överens om att förra årets upplägg kändes bra. Framförallt var vi nöjda med poängsystemet som gör det möjligt till stor variation på upplägg, dessutom gjorde förändringen att alla får poäng att det blev spännande även i de nedre delarna av resultatlistan. Eventuellt ska vi lägga till lojalitetspoäng.
  • Undertecknad kom med ett förslag om en utökning av repertoaren, nämligen Oban Match edition. Tanken är att det ska gå utanför den ordinarie Oban tour. Spelformen är matchspel och man får själva göra upp sinsemellan när och var matchen ska spelas. Ett förslag var att seedning ska ske efter föregående säsong. Petter funderar mera och återkommer med info inför säsongsstarten.
  • Första säsongerna fanns det en vandringspokal, denna verkar dock ha försvunnit. Håkan skulle kolla med Jernis, men om någon vet var den finns så säg till Håkan. Annars får det eventuellt köpas in en ny.
  • Jocke kom med en idé om att ha Obanmarkörer för längsta drive och närmst hål, och lovar samtidigt att fixa till årets säsong.
  • Vi kom överens om att spela på vardagar på våren, och på helger på hösten under säsongen 2013. Vi utsåg till och med ansvariga för de olika omgångarna.
    1. Vårresa – Stefan & Håkan, ev bara fre-sön
    2. Johan N
    3. Henric
    4. Jens
    5. Höstresa – Petter & Jocke
    6. Håkan
  • Håkan bjuder även in till avslutningsbankett i deras fina hus vid Västerby.
  • Jocke tog upp ett önskemål om en fetare 10-års jubileumsresa, och tog samtidigt på sig att börja spåna på hur det hela skulle kunna se ut.
  • Jocke var på hugget och lovade att fortsätta fundera på uppgiften han tagit på sig en gång tidigare med att skissa på en logga för Oban Tour.
  • Pelle fick, trots att han inte var närvarande och därför antagligen får reda på det nu, i uppgift att kolla upp merchandise till Oban Tour. Han har trots allt sagt att han skulle göra det en gång tidigare, så helt taget ur luften var det inte.
  • Petter gör en sida på hemsidan där olika spelformer som vi använt oss av finns förklarade.

Det var nog allt som vi kom fram till, förutom att vi är ett väldigt trevligt gäng. 🙂

Lycka till med Säsongen 2013!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.