Oban #2 2013

Efter 4.5 timmar i finfint väder fick vi tillslut ihop ett resultat:
1) Axel 3p
2) Håkan 1.5p (Efter särspel på övningsgreenen)
3) Kalle 1.5p
4) Johan 0p

Närmast flagg hål 3: Håkan
Längst drive hål 13: Håkan

Spelformen var ett kaosartat matchspel där alla spelade match mot alla. 3 matcher per person. Totalt delades det ut 6 poäng enligt sedvanligt matchspel. Håkan var snabbast på att ställa in siktet och var den enda som träffade green på hål 3. På hål 13 var Håkan åter igen med i striden om ytterligare en vinare, men det gick inte att utse vem av Axel och Håkan som slagit längst. Båda fick ett nytt försök på hål 16. Axel slog där sin rakaste drive på håla rundan, tyvärr går ju inte fairway i mitten på 16…

Tävlingsledningen tackar för trevligt sällskap och hoppas hinna öva lite mer innan Oban #3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.