Oban #4 2013

Då Kalle stukat foten på fotboll dagen innan tävlingen så var det Håkan, Jocke och Axel som utgjorde startfältet kl. 8.25 på Åtvidaberg. Håkan var dock inte helt övertygad om att foten var problemet, Kalle skulle på Kräftskiva kvällen innan…:)

Tävlingsformen var Köpenhamnare där man tävlar om 6 p per hål. Vinnaren av ett hål får 4 p, tvåan 2p och trean 0 p. Vid delning delar man på poängen. T ex Jocke vinner hålet och får 4 p, Axel och Håkan delar och får 1 p var.

Håkan började bäst och skaffade sig snart ett poängövertag. Men på sista nio började Jocke och Axel plocka in poäng efter poäng och inför 16e var det nästan lika:
Håkan och Jocke 3 p, Axel 0 p. (För att siffrorna inte ska bli så höga drar man av poäng så att den som ligger sist alltid har 0 p.)

Avslutningen blev spännande där Jocke hade greppet inför 18e, men där visade Håkan att han hade nerverna bäst under kontroll och vann tillslut.

Totalställningen blev:
Håkan 7 p
Jocke 5 p
Axel 0 p

Axel vann longest drive på 11e hålet. Närmast hål “delades” på 17e, vi beslutade att köra ett nytt hål mellan oss tre på höstresan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.