Oban #6 2013

Inför årets sista obantävling var det tre stycken som i teorin kunde gå förbi Axel i totalen, sista tävlingen ger som bekant dubbla poäng. Vi var sju tappra krigare denna gång och de fyras gäng (Axel, Håkan, Jocke och Kalle) som slogs om totalen peggade upp i ledarbollen efter att Henric, Johan och den comebackande Stefan slagit ut. Spelformen denna gång var flagg golf (slagspel), alla spelare fick sina erhållna slag enligt slopen + 71 (banans par). Den som hade flest slag kvar efter att ha hålat ut på arton vann, bara en spelare (Stefan) lyckades med detta. Vi andra fick sätta ned vår lilla flagga där slagen tog slut. Det blev väldigt jämnt överlag och på sjuttons green vann Henric en cm strid mot Kalle.

Resultat Oban 6:

  1. Stefan L (tre slag kvar!)
  2. Axel (greenkant på arton)
  3. Håkan (kort om green på arton)
  4. Jocke (Artons tee)
  5. Henric (35cm från sjuttons kopp)
  6. Kalle (40 cm från sjuttons kopp)
  7. Johan (Greenkant sexton)

Efter rundan firade några av oss totalsegraren Axel nere på stan med god mat och dryck på NY Legends.

Ser redan fram mot nästa säsong, då ska vi knäcka honom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.