Oban #3 2020

Oban nummer 3 var en favorit i repris. Formen var Knasboll (ett varumärke som dock märkligt nog inte verkar ha nått ut på bred front än), poängbogey där en använd klubba skulle läggas bort per hål de första nio. Goda förutsättningar med lagom fint väder och snabba greener på Landeryd Södra. Pelle var chockad över att ta hem en klar seger på 33p och hade även sparat rätt klubba till 17:e där han var närmast flagg. Johan tog hem longest i lätt motvind på 7:an. Tävlingsledare Claes rönte stor uppskattning, tyvärr inte med sitt spel, men med de praktiska klisterlapparna för avlagda klubbor. Alltid nåt.

/Claes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.