Oban #2 2021

Oban 2 utspelade sig den 20 maj men detta var inte det tilltänkta datumet, utan tävlingen blev framskjuten 1½ vecka pga de hårda restriktioner som rådde i Östergötland. Tävlingsledning kan inte annat än beklaga sig för detta, då vissa med tight schema tyvärr inte kunde närvara när tiden ändrade sig. Men detta till trots blev det ändå 9 anmälda!

Banan som bjöd på motståndet var Vesterby och tävlingsformen var dubbel 4-klubbstävling. Denna gick till så att man på första 9 bara fick ha 4 klubbor, och sedan på sista 9 var man tvungen att ha 4 nya. Dock var putter exkluderat från denna regel och man fick slå ut med en valfri klubba på längsta drive hålet.

Vädret var fint och det var upplagt för en tight kamp om segern. Tight kamp blev det, men inte om segern. Det skiljde endast 6 poäng mellan plats 2 och 8.Dock visade Jens återigen att när man plockar ur klubbor ur hans bag blir han bara bättre, han fullständigt krossade allt motstånd med 44 poäng! (81 slag). Kepsen av till Jens som var en värdig och solklar vinnare. Jocke var vassast på närmast flagg och Kalle lyckades ta hem längsta drive med bara några centimeter kvar till semiruffkanten.

//Dagens tävlingsledare, Patrik J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.