Oban #1 2014

Årets första tävling och vårresa gick mot Småland. Vi var 5 stycken (Stefan, Axel, Karl, Johan, Henric) som på fredagen åkte ner till Sand och spelade en runda i härligt vårväder. På lördagen fortsatte vi med 2 rundor på Isaberg, både västra och östra banan klarades av, då även Petter anslöt till spel på östra banan. Under de första rundorna så spelades en minitävling i 2-mannalag, bästboll där de 4 bästa 9-orna räknades. Henric och Karl var de som spelade bäst och vann klart. Jämnare mellan lagen i bottenstriden Stefan+Johan och Axel+Petter.

Oban #1 spelades på Gränna på söndagen. 9 spelare slog ut i regnet, då även Håkan, Jocke och Per hade dykt upp. Vi spelade poängbogey-joker, vilket innebär att man får välja 4 valfria hål (innan man slår ut) där man får dubbla poäng. Det var många som spelade bra i toppstriden och valde jokrar på rätt ställen. Ser man till resultaten så verkar det som att 3 uppvärmningsrundor blev för mycket för golf för några av oss 🙂

Resultat:
1. Pelle 50
2. Håkan 46
3. Petter 46
4. Karl 45
5. Henric 41
6. Jocke 36
7. Stefan 33
8. Axel 32
9. Johan 25

Long drive vanns av Axel som slog Johan med någon meter och Närmast hål togs hem av Jocke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.